Dag 16, Seattle - Reisverslag uit Seattle, Verenigde Staten van Hofs Hofs - WaarBenJij.nu Dag 16, Seattle - Reisverslag uit Seattle, Verenigde Staten van Hofs Hofs - WaarBenJij.nu

Dag 16, Seattle

Blijf op de hoogte en volg Hofs

08 Augustus 2017 | Verenigde Staten, Seattle

Een heerlijk dagje in Seattle doorgebracht. Deze ochtend om 9:00 uur zaten we al in de lift naar boven van de Space Needle. Wat heb je een mooi uitzicht vanaf deze naald. Hij is 184 meter hoog en is het symbool van Seattle.
Nadat we weer op aarde terug waren, hebben we een rondje gelopen door het park bij de Space Needle en hebben we een broodje gegeten bij de Subway.
Via het Olympic Sculpture Park zijn we langs de baai terug gelopen naar het Waterfront. Hier hebben we het Seattle Aquarium bezocht. Best wel een leuk aquarium om te zien met als hoofdattractie een enorme octopus.
En ook heel leuk om te zien waren de papegaaiduikers.
Na het bezoek aan het aquarium zijn we naar de Pike Place Fishmarket gegaan.
Al met al een behoorlijk intensief dagje en veel gelopen.

• 09 Augustus 2017 - 08:29

Ma En Pa:

Heel mooi uitzicht.Wat een aquarium.Iets anders als een bak van 200 ltr.Space Needle indrukwekkend.185 mtr,iets anders als 600.Maar de euromast gaat je ook zo hoog